Despre noi

''MEREU IN GRIJA SANATATII TALE''


Suntem un lant de farmacii care isi propune si reuseste sa depaseasca toate standardele de calitate de pe piata farmaceutica din judet si nu numai, deviza ''MEREU IN GRIJA SANATATII TALE" cuprinzand o serie de actiuni si strategii menite sa le ofere pacientilor OPTIFARM cea mai buna experienta in ceea ce priveste serviciile oferite de farmaciile cu circuit deschis.
Astfel, depunem eforturi constante pentru a le oferi pacientilor nostri o gama cat mai variata de produse, cele mai bune oferte si cele mai mici preturi, cel mai pregatit personal si cea mai buna consiliere, indiferent de situatie. De asemenea, de-a lungul timpului ne-am implicat pe plan social participand activ la diverse actiuni cu scop medical, desfasurand campanii gratuite in sprijinul mentinerii sanatatii pacientilor nostri, precum si furnizand materiale informative cu acelasi scop.
Confortul si siguranta pacientilor este primordiala pentru noi, de aceea, angajatii nostri, trec periodic prin etape de instruire practica si teoretica, oferind cea mai buna interactiune personal/pacienti, fiind mereu atenti si dispusi sa ofere cele mai bune sfaturi si cele mai bune recomadari, fiind mereu la curent cu noutatile din lumea farmaceutica
Va stam la dispozitie prin cele 20 de puncte de lucru, 17 dispuse pe raza judetului Gorj, doua in judetul Hunedoara, la Petrosani si Vulcan, iar unul in Municipiul Bucuresti, fiindu-va mereu aproape prin program prelungit, fiind singurul lant de farmacii cu punct de lucru cu program non-stop din judetul Gorj, MEREU DE GARDA IN GRIJA SANATATII TALE !!!


SCURT ISTORIC SI EVOLUTIE


Am debutat pe piata farmaceutica din Judetul Gorj in septembrie 2009 cu farmacia situata in Municipiul Tg. Jiu, pe Strada Victoriei. Am continuat in octombrie 2011 cu farmacia din orasul Rovinari, iar in luna octombrie a anului 2012, cu punctul de lucru din Orasul Turceni. In 2013 am trecut pe lista punctele din Urdari si Matasari, precum si farmacia de pe Strada Unirii din Municipul Tg. Jiu. Anul 2014 a adus un nou punct de lucru pe lista noastra, respectiv pe cel din Municipiul Motru. In luna ianuarie a anului 2015 am inaugurat farmacia de la Piata Mica, vis-a-vis de Politia Locala, iar in luna iunie a aceluiasi an am continuat cu cel de-al doilea punct din Municipiul Motru, situat in zona Pietii Centrale. Am continuat in 2016 cu farmacia din Municipiul Bucuresti, iar in noiembrie, cu o noua locatie in Tg. Jiu, in Piata Centrala. Anul 2017 a debutat cu un nou punct de lucru situat in Orasul Tismana, incepand cu luna februarie. Tot in 2017, am depasit din nou granitele judetului Gorj, deschizand prima noastra farmacie din judetul Hunedoara, la Petrosani, urmata, in martie 2018, de farmacia din orasul Vulcan. Tot in martie 2018, am inaugurat punctul de lucru din localitatea Balesti.

Anul 2019 a mai adus pe lista noastra inca trei farmacii moderne in Municipiul Targu Jiu, dupa cum urmeaza: in aprilie farmacia de pe strada I.L. Caragiale, in incinta Centrului de Permanenta, in mai, farmacia din zona C.A.M., situata langa statuia Ecaterinei Teodoroiu, iar in iunie, farmacia cu laborator de pe strada 23 August, vis-a-vis de Policlinica.

In aprilie 2020, am inaugurat farmacia de pe Calea Victoriei, situata vis-a-vis de Teatrul Dramatic Elvira Godeanu.

Din luna iunie a anului 2016, dispunem de un modern depozit de medicamente cu vanzare en-gross, dotat in conformitate cu ultimele standarde din domeniu.

Din luna februarie a anului 2017, reprezentam singurul lant de farmacii din judetul Gorj care detine un punct de lucru cu program non-stop, respectiv farmacia situata pe Strada Unirii, langa liceul Tudor Vladimirescu.