Cariere

OPTIFARM - un pas inainte catre o cariera de succes

Fie ca esti la inceput de drum si vrei sa iti cladesti o cariera de succes, sau ai deja o experienta consistenta, dar iti cauti un loc de munca unde sa iti valorifici la maxim potentialul, Farmaciile Optifarm sunt ceea ce cauti.
Te asteptam intr-un mediu de lucru prietenos si flexibil, unde pregatirea profesionala si atitudinea sunt respectate si rasplatite. Suntem mereu in cautare de oameni pregatiti si responsabili alaturi de care sa ne extindem echipa de profesionisti, impreuna oferind cele mai bune servicii clientilor nostri, ducand mai departe filosofia Optifarm, bazata pe calitatea si respectul oferite.

CANDIDATUL IDEAL

Daca ai un bagaj de cunostinte ridicat, de altfel obligatoriu, dar si o atitudine potrivita: ambitios, responsabil, spontan, ai abilitati de comunicare si relationare, capacitatea de a munci in echipa, atunci esti ceea ce cautam!
Daca te potrivesti descrierii, te asteptam in echipa noastra! Asteptam CV-ul tau pe adresa office@farmaciaoptifarm.ro, sau vino in farmaciile noastre unde vei afla informatii suplimentare.