Inaugurare punct de lucru Piata Mare

Farmacia Non-Stop
aprilie 3, 2017

Din dorinta de a va fi mereu aproape, din noiembrie 2016 ne gasiti intr-unul dintre cele mai aglomerate locuri din municipiu, si anume in incinta Pietii Centrale.
Inaugurarea acestui punct de lucru a fost un exercitiu de autodepasire pe toate planurile, astfel clientii sunt intampinati intr-o locatie spatioasa si luminoasa, cu multiple posturi de lucru astfel incat timpul de asteptare sa nu fie prea mare folsindu-se, de asemenea, ulimele tendinte in materie de design si functionalitate, plecand de la mobilier si ambianta luminoasa, pana la pictograme si planograme, spatii de expunere largi si aerisite, personal priceput si amabil, ambianta familiala, grija si respect desvarsite.
Punem la dispozitia clientilor posibilitatea masurarii tensiunii arteriale cu ajutorul unui dispozitiv modern, brevetat, recomandat de asociatiile medicale de specilitate, recunoscut pentru precizie si confort, serviciu complet gratuit.
Venim in intampinarea Dumneavoastra cu reduceri consistente si oferte speciale oferindu-va, ca de fiecare data, cele mai mici preturi si cea mai buna calitate.